FAQ

Her følger de typiske spørgsmål om Brazil Football College. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du er i tvivl om noget. Kontakt Søren Hansen på telefon 27267745 eller shh@videndjurs.dk

1

Hvad koster Brazil Football College og hvad dækker prisen?

4950.- om måneden, der dækker fuld kost, logi, studieture, fodboldtræning og supervision.

2 Er der andre udgifter?

Ja. ved optagelse betales et optagelsesgebyr på 5.000.- Optagelsesgebyret dækker til dels over udgifter til en tøjpakke fra Adidas og dels over opsparing til studieturene.

3 Kan man få SU?

Ja, hvis du er fyldt 18 år kan du søge SU, der afhængigt af dine forældres indkomst typisk kan dække opholdet.

4 Er det muligt at søge om støtte til opholdet?

Der er desværre ingen kendte støttemuligheder, men du kan eventuelt søge efter legater på legathåndbogens hjemmeside her: https://www.legatbogen.dk/

5 Hvilken uddannelse starter jeg på?

Du starter på enten HHX (3år) eller HTX (3 år). Du kan også starte på en anden uddannelse på Viden Djurs - f.eks. EUX eller EUD. Det kan aftales individuelt.

6 Er der et klubsamarbejde?

Ja. Vi samarbejder med den lokale klub i Grenaa FC Djursland. Klubben har et U16, U17 og U19 hold og et Jyllandsserie hold. Klubben er kendt for at opfostre talenter til Superligaen. Med træningen i skolen plus klubtræning og kampe får du noget, der minder om en professionel tilværelse.

7 Hvor mange bor man sammen på kollegieværelserne?

Man bor 2 sammen på værelserne – det er ikke muligt at få eneværelse

8 Skal man bo på skolen?

Man får mest ud af forløbet, hvis man bor på skolen, da en stor del af læringen foregår udenfor normal skoletid. Men det er muligt at blive dagelev og så reduceres prisen til 1000.- pr måned

9 Hvilke adgangskrav er der?

Du skal have 9 års skolegang og være erklæret uddannelsesegnet af din UU vejleder. Til optagelsesprøven lægger vi vægt på studieegnethed, modenhed, sociale kompetencer og selvfølgelig dine evner med en fodbold.

10 Er der mad i weekenden og må man blive i alle weekender?

Der er mad i alle weekender undtagen i ferier og på studieture. Du er altid velkommen til at blive, selvom serviceniveauet er nedsat i ferierne.