U Sports Academy

Brazil Football College er en del af U Sports Academy, der også inkluderer et håndbold koncept (U Handball College) og en rideuddannelse ved navn Danish Horse College. Fælles for alle disse elever er at de er ambitiøse omkring deres sport og ønsker at få en uddannelse. 

U for unik

U Sports Academy er  stedet for dig, der brænder for din sport. Hvis du er til professionel fodbold, ambitiøs ridning eller håndbold er det en unik mulighed for dig for at kombinere sport med uddannelse.

 

U for ultimativ

På U Sports Academy træner du mellem 2-5 gange i skoletiden og skemaet er tilrettelagt, så det passer med din sport. På mange måder minder det om en professionel tilværelse, hvor sport, skole og hverdag flyder sammen til et større hele.  Du bliver en bedre studerende ved at dyrke sport og du får et uddannelsesmæssigt sikkerhedsnet hvis din karrieredrømme skulle slå fejl. Den ultimative løsning for enhver sportsudøver og studerende.

 

U for uddannelse

Du kan vælge mellem to uddannelser på Viden Djurs: HG eller HHX. Lige gyldigt om du ønsker at få en grunduddannelse indenfor handel og service eller en handelsstudentereksamen er uddannelserne i udstrakt grad tipasset sportsverdenen. I de enkelte fag tilstræber vi at skabe en relevant toning, så du som sportselev oplever at du kan bruge din uddannelse sammen med din sport. Eksempelvis vil vi arbejde med sport management, sportsøkonomi og eventskabelse.

 

U for uafhængig

Du kan på alle vores collegetilbud vælge at bo på skolen.  Her lærer du at stå egne ben og blive selvstændig. Det giver din uddannelse en  ekstra dimension, når du selv står for hverdagen. Godt nok er du på fuld kost, men der skal stadigvæk ryddes op, laves lektier og du skal selv stå op til morgentræningen. Bor du tæt på skolen kan du også vælge at blive dagelev. Læs mere om de enkelte colleges og priser på de næste sider.