Uddannelsen

HeaderImage Uddannelsen

 

På Brazil Football College kan du spille anderledes fodbold, mens at du tager en uddannelse. Hos os får du enten en treårig HHX eller HTX eller en 2-årig EUX-Business  på Viden Djurs i Grenaa og får intens fodboldtræning og det hele med et ordentligt skud Brasilien.

 

 

HHX

HHX Uddannelsen tager udgangspunkt i Brasilien. Du lærer om landets kultur, politik samt økonomi. Du får faget spansk på A niveau, hvilket giver dig gode forudsætninger for at begå dig i Brasilien, da det minder meget om portugisisk, der er det officielle sprog i Brasilien.

Vi har sammensat en studieretning, der giver dig den største viden om Brasilien på et handelsorienteret niveau.

Du skal have:
- Afsætningsøkonomi på A-niveau
- International Økonomi på A-niveau

Derudover skal du have de almindelige HHX-fag, virksomhedsøkonomi, erhvervsret, matematik, samtidshistorie, dansk, samfundsfag og engelsk.

Handelsgymnasium Grenaa er en del af VID Gymnasier. Så du bliver en del af en hverdag med mange forskellige mennesker fra både HHX og HTX. 

Med en HHX får du adgang til de fleste videregående uddannelser. Har Brazil Football College givet dig smag for Brasilien, har du flere muligheder for at få landet endnu mere ind under huden, når du har taget din ungdomsuddannelse. Du kan læse brasilianske studier på Aarhus Universitet, eller du kan blive trainee i danske virksomheder i Brasilien.

 

undefined

 

HTX

Vores HTX retter sig mod dig, der ønsker en videre uddannelse indenfor det naturvidenskabelige eller tekniske felt. Det kunne f.eks. idræt, medicin, fysioterapi, ergoterapi eller kostvejleder.  

Vi har sammensat en studieretning, der giver dig den bedste ballast for at kombinere sport med viden om kroppen, sundhed og ernæring.

Du skal have:

- Bioteknologi på A-niveau

- Idræt på B-niveau

Derudover skal du have de almindelige HTX fag som dansk, engelsk, fysik, biologi, kemi, samfundsfag, Kommunikation & IT, teknologihistorie, teknologi og teknik.

HTX'erne og HHX'erne på Brazil Football College deltager i samme studieture, hvilket vil sige København i 1. g., Spanien/Portugal i 2.g og Brasilien i 3.g.

 

EUX-Business

På EUX Business uddannelsen arbejder vi bl.a. med events og sport og i sportsklassen har vi skræddersyet en uddannelse, der matcher de ting, der optager unge sportsudøvere.

På EUX kan du efter 2 år starte på en kort videregående uddannelse eller finde en læreplads. EUX'erne deltager på studieturene til København på 1. år og til Spanien/Portugal på 2. år.

 

undefined